Abstract schilderij in geel en blauw (0005) in een stoere loft

Ik hou van een mooi stukje kunst in een hedendaags interieur. Een kunstwerk kan het voornaamste focuspunt zijn in een ruimte, maar het kan ook heel subtiel een fraaie kamer vervolledigen. Wil je dat je woning of werkruimte karakter en eigenheid uitdraagt, kies dan voor een paar handgemaakte woonaccesoires en originele kunstwerken.

Wat vind je van deze stoere plek? Het zou perfect onderdeel kunnen uitmaken van de inrichting van een industriële loft.  Deze ruimte wordt opgebouwd rond een bruine lederen bank tegen een achtergrond in een neutrale bruin-grijze tint. Het visuele gewicht van de lederen bank wordt verlicht met een paar kussens en een smaakvolle staanlamp in beigetinten. De hardhouten vloer vormt een mooie aanvulling op de lederen zetel. Het geheel wordt afgewerkt met één van mijn abstracte schilderijen met veel reliëf, die het robuuste karakter van deze ruimte nog eens benadrukt. Het blauw in dit schilderij complementeert bovendien zeer mooi met de beige en bruine tinten in dit interieur.


Meer informatie ivm dit abstract schilderij, vindt je hier!