‘Kain’ in je interieur: moodboards (1)

Een tijdje geleden heb ik deelgenomen aan een workshop rond ‘mood boards’ of sfeerborden in interieurstyling. Een mood board is vaak een combinatie van allerlei foto’s die de sfeer uitstralen van een ruimte die je wil inrichten. Je kan aan je collage ook foto’s toevoegen van vloeren, muurverven, meubels en/of accessoires waar je van houdt. Mood boards maken, dat is superleuk om te doen, dus: ik ben verkocht!

Aangezien kunst en interieur een geweldige combinatie vormen, en schilderen nu éénmaal mijn passie is, maak ik inspiratieborden waarbij ik één van mijn abstracte schilderijen combineer met allerlei andere design elementen of met sfeerbeelden. Je zal dus vanaf nu op mijn website regelmatig inspiratie kunnen opdoen voor kunst in je interieur. Wil je geen enkel bericht missen? Schrijf je dan hiernaast zeker in op mijn nieuwsbrief!

Nieuwsgierig naar mijn eerste inspiratiebord? Hier gaan we!

withouten vinylvoer – grijsblauw voor de muren – zwart bureau met glas – dimbare aluminium bureaulamp – flipover- metalen wandrek – zwarte comfortabele bureaustoel

Dit mood board brengt een aantal interieurelementen samen met Z.T. 28, een abstract schilderij in rood en bruin met mooie, zachte textuur.

Op zoek naar een schilderij voor je moderne interieur? Combineer witte, grijze en/of bruine design- en decoratie-elementen met dit schilderij in blauw en aardetinten (Z.T. 033).

Een mooi afgewerkt en eenvoudig, rustgevend interieur is helemaal jouw stijl, maar je interieur voelt een beetje ‘vlak’ aan? Dan heb je een paar elementen met een mooie textuur nodig, bijvoorbeeld dit mooie schilderij in grijze, bruine en substiel blauwe kleuren.

Heb je nog vragen of suggesties over deze mood boards? Wil je graag één van deze unieke schilderijen kopen? Ben je een interieurprofessional/winkel en wil je graag samenwerken? Aarzel dan niet en stuur mij een mailtje via kain.abstract.art@gmail.com !