Sfeerborden en kleurenpaletten/combinaties

Een tijdje geleden heb ik deelgenomen aan een workshop rond ‘mood boards’ of sfeerborden in interieurstyling. Een mood board is vaak een combinatie van allerlei foto’s die de sfeer uitstralen van een ruimte die je wil inrichten. Je kan aan je collage ook foto’s toevoegen van vloeren, muurverven, meubels en/of accessoires waar je van houdt. Mood boards maken, dat is superleuk om te doen, dus: ik ben verkocht!

Aangezien kunst en interieur een geweldige combinatie vormen, en schilderen nu éénmaal mijn passie is, maak ik inspiratieborden waarbij ik één van mijn abstracte schilderijen combineer met allerlei andere design elementen of met sfeerbeelden. Op deze pagina zal je regelmatig inspiratie kunnen vinden. Wil je geen enkel bericht missen? Schrijf je dan hiernaast zeker in op mijn blog!

Heb je nog vragen of suggesties over deze mood boards? Wil je graag één van deze unieke schilderijen kopen? Ben je een interieurprofessional/winkel en wil je graag samenwerken? Momenteel werk ik reeds samen met een conceptwinkel in Leuven. Aarzel zeker niet en stuur mij een mailtje via kain.abstract.art@gmail.com !

This image has an empty alt attribute; its file name is inspiratiebord-1-kain-in-je-interieur-2020-01-22-15_24_54.png
withouten vinylvoer – grijsblauw voor de muren – zwart bureau met glas – dimbare aluminium bureaulamp – flipover- metalen wandrek – zwarte comfortabele bureaustoel

Dit mood board brengt een aantal interieurelementen samen met mijn abstract schilderij in rood en bruin met mooie, zachte textuur.

This image has an empty alt attribute; its file name is 20200201_130926179_ios.jpg

Op zoek naar een schilderij voor je moderne interieur? Combineer witte, grijze en/of bruine design- en decoratie-elementen met mijn schilderij in blauw en aardetinten.

This image has an empty alt attribute; its file name is 20200130_203746517_ios.jpg

Een mooi afgewerkt en eenvoudig, rustgevend interieur is helemaal jouw stijl, maar je interieur voelt een beetje ‘vlak’ aan? Dan heb je een paar elementen met een mooie textuur nodig, bijvoorbeeld dit mooie schilderij in grijze, bruine en substiel blauwe kleuren.