Benefiettentoonstelling t.v.v. het goede doel

Een poosje geleden organiseerden mijn man- en dochterlief en ik een benefiettentoonstelling t.v.v. Stefanie’s Rozen Fonds, een prachtig initiatief dat onderzoek ondersteunt naar bepaalde vormen van lymfeklierkanker in het UZ Leuven.

Toen ik zelf na een zware periode van chemotherapie voor non-Hodgkin lymfoom regelmatig op controle ging in het UZ Leuven, keek ik telkens vol bewondering naar de schilderijen en andere kunstwerken die in de gangen van het UZ Leuven worden tentoongesteld. Het was het begin van mijn eigen schilderavontuur … Via deze tentoonstelling wilden mijn gezin en ik een steentje kunnen bijdragen aan dit universiteitsfonds.

Het was een geweldige dag: het zonnetje scheen, de positieve reacties van familie, buren, collega’s en vrienden waren hartverwarmend, evenals de bijdragen voor ons goede doel. Het lekkers dat dochterlief en twee van haar vriendinnen verkochten, werd door iedereen goed gesmaakt en mijn schilderijen waren heel snel verkocht t.v.v. Stefanie’s Rozen Fonds.

Hieronder vinden jullie een aantal foto’s van de tentoonstelling 🙂

Dankjewel aan iedereen die aanwezig was! Onze “Paintings for Life” t.v.v. Stefanie’s Rozen Fonds was een groot succes dankzij jullie geweldige reacties en steun!